Vidensbank for slægtsforskere og lokalhistorikere

Det har fra starten været håbet at SogneTræf kunne blive et sted hvor slægtsforskere, der ville dele deres viden med andre slægtsforskere, kunne lægge denne viden frem. Altså at SogneTræf kunne blive et ekspertpanel af slægtsforskere for slægtsforskere. Der har med tiden været en stigende tendens til at folk bringer deres efterlysninger her. Derfor opfordres du til også at skriv lidt om hvad du er ekspert i (eller bare har et vist kendskab til), og ikke kun hvad du ikke er ekspert i.

SogneTræf giver dig mulighed for at finde andre slægtsforskere og lokalhistorikere der interesserer sig for de samme sogne som du selv gør. Enten i form af e-mail adresser, link til vedkommendes hjemmesider eller postadresser. Du kan se hvilken viden andre har og hvilken viden de søger.

Du kan frit søge på sogne i databasen. Du behøver hverken at være medlem eller at være logget ind. Du kan søge på to måder:

Som medlem kan du tilmelde dine egne sogne. Andre der søger disse sogne vil så kunne se dine data. Du har din egen profil, dvs. et link til din email-adresse og evt. din egen hjemmeside eller postadresse.

Vil du indtaste data, og er du allerede registreret som medlem skal du skrive dit brugernavn og kodeord, og trykke på knappen: "Login". Hvis du ønsker at blive medlem skal du vælge linket "Bliv medlem".

Copyright © 2003 Bjarne Damsgaard. All Rights Reserved.